Ryhmävaraukset

ryhmävaraukset_SaaraHopea

Varaukset

Ryhmien tulee varata vierailunsa etukäteen, sillä museoihin voidaan ottaa vastaan vain yksi ryhmä kerrallaan.

Ryhmien koko

Museon näyttelytilat ovat rajalliset, joten voimme toivottaa tervetulleeksi enintään 20 henkilön ryhmiä. Koska museorakennuksia on kaksi, on suurempi ryhmä mahdollista jakaa kahdeksi pienemmäksi ryhmäksi.

Pääsymaksut

Yli kymmenen hengen ryhmät voivat ostaa ryhmälipun 8 € per henkilö. Ryhmien jäsenet voivat myös käyttää henkilökohtaisia museokorttejaan tai Smartum-kulttuuriseteleitään pääsymaksun lunastamiseen. Ryhmänvetäjille ja kuljettajille sekä ryhmän alle 18-vuotiaille jäsenille sisäänpääsy on ilmainen.

Ryhmät voivat myös sopia laskuttamisesta.

Opastus

Opastus on oivallinen keino tutustua museonäyttelyyn syvällisemmin. Opastus voidaan räätälöidä ryhmän kiinnostusten mukaiseksi tai sen voi valita valmiina museon monipuolisesta opastustarjonnasta. Lue lisää.

Opastus museossa tulee varata vähintään viikkoa ennen vierailua. Varattu opastus tulee peruuttaa vähintään yksi arkipäivä ennen opastusta välttyäkseen laskutukselta.

Kalenteri

Kalenterista löydät vapaat ajat ryhmävierailulle. Ryhmiä otetaan vastaan ensisijaisesti museon ollessa auki. Aukioloaikojen ulkopuolisista vierailuista veloitetaan erillinen avoinnapitomaksu.

Voit tehdä alustavan varauksen ryhmällesi oheisella lomakkeella. Saat varausvahvistuksen sähköpostitse mahdollisimman pian.

Voit tehdä ryhmävarauksen myös sähköpostilla ottamalla yhteyttä osoitteeseen info@porvoonmuseo.fi tai soittamalla 040 838 0556 (ma-pe 9-16) tai  0400 407 475 (la-su 12-16).

Koulu- ja päiväkotiryhmiä pyydetään olemaan suoraan yhteydessä museolehtoreihin.

Tiedustele