Opettajille

Museovierailu opastuksineen ja työpajoineen on ilmainen Itä-Uudenmaan alueen kouluille, päiväkodeille ja oppilaitoksille. Opastukset ja työpajat muokataan ikäryhmälle soveltuvaksi.

Kuluvan lukuvuoden teema Porvoossa on monilukutaito. Porvoon museon opetuspalveluista löytyy runsaasti tarjontaa, joka tukee tätä tärkeää teemaa. Lisätietoja museolehtoreilta.

JokilaaksonValtiaat1

Konkkaronkka

Holmin talon alakerrassa toimii työpajatila Konkkaronkka. Tilassa järjestetään museon työpajatoimintaa koulu- ja päiväkotiryhmille, senioritoimintaa, sekä erilaisia yleisötilaisuuksia, konsertteja ja luentoja.

Teemakävelyt

Porvoon museo tarjoaa porvoolaisille kouluille ja päiväkodeille teemakävelyjä. Kierroksen kesto on noin 45 min ja lähtöpaikka Vanha raatihuoneentori. Varustautuminen sään mukaan.

Luennot

Koululuokat ja päiväkotiryhmät voivat varata luentoja, jotka toteutetaan joko koulussa/päiväkodissa tai Teamsin kautta. Luentojen kesto on noin 45 min ja soveltuvat kaiken ikäisille.

Taide- ja tyylihistorialliset luennot

Videoluennot

Porvoon museon ja Itäväylän yhteistyössä julkaisemaa video-opastussarjaa voi seurata joko YouTubessa tai museon verkkosivuilla. Katso kaikki videot.

Kultis- ja Minikultis-toiminta

Porvoon museo järjestää Porvoon kaupungin kulttuurikasvatussuunnitelman mukaisia työpajoja syksyisin loka-marraskuussa ja keväisin huhti-toukokuussa. Vierailua varten on mahdollisuus saada avustusta kuljetuksiin.

Lisätietoja Kultis-opetussuunnitelmasta ja Mini-Kultiksesta löytyy Porvoon kaupungin verkkosivuilta. Lue lisää.

Kalenteri

Kalenterista löydät vapaat ajat ryhmävierailulle.

Koulu- ja päiväkotiryhmiä pyydetään olemaan suoraan yhteydessä museolehtoreihin.

Tiedustele

Opetuspalveluiden sähköpostilista

Haluatko postia meiltä suoraan sähköpostiisi? Ilmoittaudu sähköpostilistallemme osoitteeseen hannele.tenhovuori@porvoonmuseo.fi